PeNgiKuT sEtiA..

Monday, February 2, 2015

ORDER 'DAN KERANA CINTA' SUDAH DIBUKA.

LIMITED EDITION (STOK TERHAD)KAPTEN NAFIZ NASIR (JAJC)


P/S :  Assalamualaikum.. sempena thn 2015, projek Hana bersama Nafiz and Hash dah selamat berada di tangan pembaca. Stok sgt2 terhad. Sesiapa yang berminat, boleh ke Facebook Hana (HANA EFRIENA) utk tempahan. Dekt situ, Hana akan trgkan cara2 pembelian. Novel LIMITED EDITION ini adalah terbitan Hana sendiri dan tidak masuk ke mana2 kedai buku. 

Dalam Limited Edition DAN KERANA CINTA, ada 2 kisah cinta yang berbeza ditulis oleh dua penulis yang berbeza. Dijelaskan, JIKA AKU JATUH CINTA (JAJC).. Hana gunakan real hero dan gmbr sebenar iaitu NAFIZ NASIR sebagai latar untuk melakar watak hero. Namun, cerita adalah rekaan semata-mata. TQ.. 

JIKA AKU JATUH CINTA - HANA EFRIENA & NAFIZ NASIR

KU PASRAHKAN HATIKU - HASH AULIAA


RM 24 + RM6 (POSTAGE) = RM 30 (SM)

RM 27 + RM10 (POSTAGE) = RM37 (SS)


      Sedikit sedutan JIKA AKU JATUH CINTA - HANA EFRIENA & NAFIZ NASIR

      ***************************

“Kalau saya kahwin dengan awak, saya dapat apa?” Soalan yang langsung Kayla tak jangka bakal terluah dari bibir sendiri.

“Dapat anak.” Laju saja Nafiz menjawab.

Kayla dah tak tertelan liur rasanya. Niat nak kenakan Nafiz, alih dia yang terkena balik. Tak adil sungguh!

“Janganlah main-main.” Malu sungguh Kayla dengan usikan Nafiz.

“Mana ada I main-main. Betullah I cakap. Kalau you kahwin dengan I, sah-sah kita akan dapat anak. You cuma perlu cakap aje, berapa ramai yang you nak? Insya-Allah I mampu. Tolong I tambahkan umat Nabi Muhammad. Boleh kan?” Nafiz masih tak henti nak mengusik. Kayla dah rasa kebas kedua-dua belah pipi.


“Kapten Nafizzz..” Suara geram mula terbit dari bibir Kayla.


Sedikit sedutan KU PASRAHKAN HATIKU - HASH AULIAA

***************************

Buat apa dekat sini sorang-sorang?” Suara Naj Ilham betul-betul berada dekat di cuping telinganya hingga buat Alish menggeliat kegeliaan. Dia memang pantang bila tempat itu dicuit. Sensitif!

“Masak,” perli Alish selamba. Dia membiarkan tubuhnya dipeluk daripada belakang. Boleh tak, kalau dia cakap yang dia juga rindukan belaian itu, namun hati dia menafikan.

“Masak apa tengah-tengah koridor macam ni? Dapurnya mana? Kuali?” Tubuh isteri dia belek menghadapnya. Kedua-dua belah lengan ditongkat di atas bahu Alish, sambil dia menundukkan sedikit wajah.

Amboi, mentang-mentanglah dia tu tinggi, apa dia ingat bahu aku tempat lengan dia berehat ke apa?

“Ni perli secara ‘sopan’ ke apa?” Lengan yang selesa mendarat itu, dia cubit geram. Seraya itu, Naj Ilham gelak kuat apabila melihat wajah mencuka isterinya itu.
SEKIAN.. 

No comments:

Post a Comment